این زولبیا بسیار ترد و معرکس پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید😍
مواد لازم برای شهد
شکر …..۲ پیمانه
آب…..۲پیمانه
زعفران…… مقداری
لیموترش…..۱/۲

موادلازم خمیر
نشاسته گل ……۲پیمانه
ماست پرچرب …..۱و۱/۳پیمانه
روغن مایع یا جامد….۱ ق م خ
آرد گندم……۱/۵ ق غ خ
زعفران دم کرده…..مقداری
رنگ خوراکی نارنجی…..مقداری
بکینگ پودر…..۱ق م خ
مواد شهد رو داخل یک قابلمه بریزید و بزارین ۱۰دقیقه بجوشه وکنار بزارین
نشاسته گل ،ماست،روغن،اردگندم،زعفران، روداخل ظرفی بریزید کمی هم بزنیدوبعد به کمک همزن برقی حسابی مخلوط کنیدتوجه داشته باشین که در این مرحله با قاشق خمیرتون رو تست کنید اگر خمیر به صورت روان از قاشق ریخت یعنی خمیرتون آمادس.وای اگر به صورت تکه تکه ریخت یعنی باید بازم ماست اضافه کنید به صورت تدریجی وقاشق قاشق.یعنی یک قاشق که ریختین خوب مخلوط کنید تست کنید اگر لازم داشت قاشق بعد…خمیر من فقط یک قاشق دیگه لازم داشت..بعداز این مرحله خمیرتون رو از الک رد کنید تا صاف و یکدست بشه.روشو بپوشونید ودر دمای آشپزخانه ۱تا۳ساعت استراحت بدین.بعد از این مدت مواد رو کمی هم بزنید وداخل ظرفی مطابق فیلم بریزید و داخل روغن داغ بهش فرم بدین وسرخ کنید.
وبلافاصله داخل شهد ولرم بندازین.
نوش جون

منبع @salade.shik