اولش بگم که منم می دونم میوه گرونه ولی اگه همین ترشک رو از بیرون بخرید باید چند برابر بیشتر هزینه کنید و تازه این همه سالم و طبیعی هم نمیشه
پس واقعا ارزش داره درست کنید🌹
من تقریبا یک و نیم کیلو آلو و یک کیلو آلبالو استفاده کردم .
برا پختن آلو اصلا آب لازم نیست اولش در قابلمه رو بذارید با حرارت کم تا آب بندازه بعد حرارت رو بیشتر کنید تا بپزه اگه امکانش هست از آلوهای رسیده استفاده کنید اگه نه آلو ها رو سوراخ کنید یا یه خط بندازید زودتر آب بندازه.
برا یه کیلو آلبالو یه ق نمک و دو لیوان آب کافیه .
تا وقتی بپزید که آبش کامل کشیده بشه و رنگش تیره بشه.
اگه ملس دوست دارید نبات یا شکر با مقدار دلخواه استفاده کنید.
رب انار برا این مقدار ۲ ق غ کافیه .
من برگه زرد آلو هم اضافه کردم .هر میوه خشک دیگه هم می تونید اضافه کنید فقط تا داغه بریزید داخل رب آلو و در قابلمه رو بینید چند ساعت بزارید بمونه و خنک بشه.
گلپر هم اگه دوست داشته باشید خوشمزه ش می کنه.
🌹🌹🌹🌹
امیدوارم این آموزش رو دوست داشته باشید.