مواد لازم
برنج – ۲۰۰ گرم
روغن زیتون – یک قاشق غذاخوری
برگ بو – ۶ عدد
چوب دارچین – ۲ عدد کوچک
میخک – ۲ عدد
هل – ۴ دانه
زیره سیاه – ۲ قاشق مرباخوری
زردچوبه – یک چهارم قاشق مرباخوری
لیموی تازه درشت – یک عدد
آب – ۴۵۰ میلی لیتر
نمک – به مقدار لازم
جعفری – به مقدار لازم برای تزیین
طرز تهیه
۱- برنج را خیس کنید.۲- در یک ظرف مناسب روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.
۳- برگ بو، میخک، دارچین، هل، زردچوبه و زیره را داخل روغن تفت دهید.
۴- آب برنج را بریزید و به مواد اضافه کنید و همراه با آب لیموترش، آب و نمک روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و میزان آب کافی باشد.
۵- پس از جوش آمدن و تبخیر آب اضافی ، برنج را دم کنید.
۶- پس از دم کشیدن برنج با جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.
محصولات بخش فروشگاه