مواد لازم :
قارچ نیم کیلو
هویج ۲عدد
ذرت کنسروی ۱ فنجان
زیتون (میتونید حذف کنید )۱ فنجان
سیر ۳تا ۴ حبه
فلفل دلمه رنگی ۲عدد
مواد سس:
روغن زیتون ۱ فنجان
سرکه سفید ۱ لیوان
شکر ۱ ق چ(اختیاری)
گلپر ۱ق چ(اختیاری)
نمک فلفل سیاه پاپریکا اندازه لازم
سیاه دانه ۱تا ۲ ق غ
نعنا پونه خشک ۱تا ۲ ق غ
فیلم گویای همه چیز هست چند نکته رو لازمه یاد آوری کنم .
۱.قارچ رو با یک دستمال نم دار تمیز کنید وسریع بشورید وخشک کنید.
۲.قارچها رو سعی کنید ریز انتخاب کنید اگه درشت بودن اونا رو خرد کنید.
۳. میتونید از قبل قارچ و هویج رو بلانچ کنید .ولی من خام بیشتر می پسندم.
۴.اگه مواد سس رو ریختید و کم بود بهش سرکه وروغن زیتون کمی دیگه اضافه کنید تا شیشه هاتون پر شن.
۵.مدت زمان آماده شدن این ترشی ده روزِ.به مقدار کم تهیه کنید .تا یک ماه قابل استفاده است البته در یخچال .
۶.بعضیا تو این ترشی ترخون می ریزن ولی من اصلا اصلا اصلا نمیپسندم
۷.هروقت این ترشی رو تهیه ونوش جان کردین جای منم حسابی خالی کنید که عاشقشم