مواد لازم ترشی هفت میوه خشک با رب انار  
آلو سیاه ۲ کیلوگرم
قیصی ۱ پیمانه
دانه انار۱ پیمانه
آلبالو خشکه ۱ پیمانه
 آلوچه۱ پیمانه
آب ۱ لیوان
شکر (به دلخواه) ۲ قاشق غذا خوری
رب انار یک فنجان
سرکه ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی هفت میوه خشک با رب انار
آلو خشک را از چند ساعت قبل خیس کنید. اگر از آلوی تازه استفاده می کنید بعد از شستن به همراه ۱ لیوان آب روی حرارت کم بگذارید و بعد از این که پوستشان شل شد ، شعله را خاموش کنید و کنار بگذارید تا خشک شود و پوستشان را بگیرید. دوباره آلوها را به قابلمه برگردانید و گوشت آلوها را بجوشانید تا هم نرم شوند و هم آب اضافه شان تبخیر شود. 
رب انار و شکر را به آلوها اضافه نمایید تا شکر حل شود. سایر میوه ها را اضافه کرده و چند قل که زد شعله را خاموش کنید. کمی که ترشی خنک شد ، سرکه را روی مواد بریزید. برای ملس شدن ترشی میتوانید به دلخواه مقداری نمک و شکر اضافه کنید. قابلمه را به مدت ۲۴ ساعت کناری بگذارد تا همه میوه ها به هم مزه بدهند. برای خوشمزه تر شدن ترشی میتوانید از آب زرشک هم استفاده کنید.