آخ از این حلوا انقدر که خوشمزست تازه خیلیییی هم مجلسیه😎
پس پاشو دست به کار شو که بپزیش👌👏👏
مواد لازم :
آرد سه صفر دو پیمانه یا ۲۵۰ گرم
روغن جامد یا روغن صاف قنادی ۱/۳ پیمانه یا ۷۰ گرم
پودر بادام درختی نصف پیمانه یا ۵۰ گرم
پودر قند ۱ پیمانه یا ۱۵۰ گرم
پودر زنجبیل نصف ق چ
پودر هل ۱/۵ ق غ ( من با پودر قند آسیابش کردم)
کره ۱۰۰ گرم یک بسته
گلاب ۱-۲ ق غ( من یک ق غ زدم)
زعفران دم کرده
برای شروع دو پیمانه آرد رو روی حرارت کم تفت بدید کل نکته حلوا و خوب در اومدنش به همین قسمتشه پس دقت کنید .
مدتش بستگی داره به جنس تابه ، ضخامتش و… که چقدر طول بکشه حلوا اماده بشه برای من ۱ ساعت طول کشید تا با حرارت ملایم خامی آرد گرفته بشه.
خب بقیش راحته😃 حالا کره و روغن جامد رو اضافه کنید ده دقیقه دیگه هم تفت بدید بعد خاموش کنید و پودر زنجبیل ، پودر هل و پودر بادوم رو اضافه کنید و هم بزنید.
وقتی حلوا خنک شد بهش پودر قند رو بزنید ، یک الی دو قاشق هم گلاب بزنید و تمومه!
پیجمون
حالا میتونید چند رنگ دربیارید حلوا رو :
پسته ای
ساده
زعفرانی
کاکائویی
من دو رنگش کردم به یکیش زعفران زدم اگه شل شد پودر بادوم بزنید . ولی سعی کنید زعفران غلیظ باشه.
گوشه تابه فشرده کرده و با کفگیر بر دارید😍
نوش جان
منبع: @maaryam.jaberi