مواد لازم برای کارامل✌️
شکر: ۱ لیوان
آب: یک چهارم لیوان
مواد لازم برای کرم👇
بیسکوییت: ۹۰ گرم(پتی بور یا هر بیسکوییت دیگه ای)
شیر: ۲ لیوان
شکر: نصف استکان
تخم مرغ: ۳عدد
وانیل: یک چهارم ق.چ
شکرو داخل تابمون که رو حرارت گرم شده میریزیم و آبو بهش اضافه میکنیم با یه قاشق چوبی کمی هم میزنیم و میذاریم با حرارت متوسط نیم ساعت بجوشه تا کاراملی بشه هر وقت به رنگ دلخواهتون رسید آمادس.تو فاصله ای که کارامل آماده میشه مایمونو درست میکنیم. بیسکوییت هامون همراه شیر، شکر یا عسل، تخم مرغ و وانیل داخل مخلوط کن یا غذاساز میریزیم تا کاملا با هم مخلوط بشن.
وقتی سس کارامل مون آماده شد سریع داخل قالب میریزیم.قالبو میچرخونیم تا چندسانت از دیواره قالب هم به سس آغشته بشه بعد مایه رو داخلش میریزیم روشو با فویل میپوشونیم.
یه قابلمه که بزرگتر از قالبمون باشه رو انتخاب میکنیم و رو حرارت میذاریم مقداری آب داخلش میریزیم و قالبمونو تو آب قرار میدیم طوریکه نصف دیواره قالب داخل آب باشه در قابلمه رو میذاریم تا با حرارت کم حدود یکساعت کرممون بپزه.بعد قالبو درمیاریم و با یه چاقوی تمیز و خشک کرمو تست میکنیم اگر چاقو تمیز بیرون اومد و چیزی بهش نچسبیده بود کرممون آمادس وقتی از داغی افتاد برای سه چهار ساعت داخل یخچال میذاریم تا کالا ببنده.
بعد از یخچال درمیاریم کناره هاشو با چاقو از قالب جدا میکنیم و تو ظرف سرومون برمیگردونیم😍
انقدر این دسر خوشمزس که از خوردنش سیر نمیشد😋
منبع: @ashpazi.foodspy
آموزش تهیه دسر کارامل بیسکوئیتی
محصولات بخش فروشگاه