طرز تهیه سوپ کلم با مرغ
مواد لازم
روغن : ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز خرد شده متوسط : ۱ فنجان
سیر خرد شده : ۲ حبه
هویج درشت خرد شده: ۱ فنجان
آب مرغ: ۶ فنجان
ریحان تازه خرد شده: ۱ قاشق سوپ خوری
کلم پیچ تازه خرد شده: ۲۲۵ گرم
نمک: ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل سیاه: به مقدار لازم
گوجه فرنگی متوسط خرد شده: ۱ عدد
عدس قرمز: ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه
ابتدا روغن را داخل قابلمه ریخته و حرارت را زیاد می کنیم تا داغ شود.
پیاز، سیر و هویج را درون آن می ریزیم و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه به آن زمان می دهیم تا کمی بپزد و در همان زمان آن ها را تفت می دهیم.
آب مرغ را داخل قابلمه می ریزیم.
حرارت را کم کرده و ۱۰ دقیقه به آن زمان می دهیم.
نمک، کلم پیچ و فلفل را اضافه می کنیم و ۱۰ دقیقه دیگر صبر می کنیم.
گوجه فرنگی، مرغ، ریحان تازه و عدس قرمز را می افزاییم و ۱۰ دقیقه منتظر می مانیم تا پخته شوند.

طرز تهیه سوپ کلم با گوشت
مواد مورد نیاز
آب: ۱۲ فنجان (۳ لیتر)
عصاره گوشت گاو: ۶۷۵ میلی لیتر
۱ سر کلم سبز، به قطعات ۲.۵ سانتی متری بریده شده است
۱ پیاز، خرد شده
۱ فنجان (۲۵۰ میلی لیتر) سس کچاب
۱ فنجان (۲۵۰ میلی لیتر) گوجه فرنگی له شده، آبکش شده و خرد شده
۱/۴ فنجان شکر
۱/۳ فنجان (۸۰ میلی لیتر) آب لیمو
۲ قاشق غذاخوری  پاپریکا
۱ قاشق غذاخوری نمک
طرز تهیه
در ابتدا باید گوشت گاو و دنده ها را به خوبی بپزید و عصاره آن را از باقی محتویات جدا کنید. عصاره گوشت را با دنده های کوتاه در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند. کف روی آن را با قاشق بردارید، شعله را کم کنید تا گوشت شروع به پختن کند.
در این زمان، سبزیجات خود را به خوبی بشوئید و خرد کنید.
گوشت پخته شده را از قابلمه بیرون آورید و پس از پائین آمدن درما شروع به خرد کردن یا ریش ریش کردن آن ها کنید.
پس ازخرد کردن گوشت؛ آن ها را دوباره به قابلمه ای که حاوی آب گوشت می باشد برگردانید.
تمامی مواد باقی مانده یعنی کلم، پیاز، سس کچاپ، گوجه فرنگی، شکر، آبلیمو، پاپریکا و نمک را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
کلم ها را به خوبی داخل سوپ فرو کنید تا به طور کامل پخته و نرم شود.
شعله گاز را کم کنید تا سوپ به آرامی بجوشد، کمی از سوپ بچشید اگر فکر می کنید چاشنی کمی دارد دوباره به آن اضافه کنید.
پس از پختن کلم ها سوپ شما آماده میل کردن می باشد. نوش جان!