بریم سراغش
چه موادی لازم داریم؟!
برنج (شکسته باشه بهتره) ۱ لیوان
شکر ۲ لیوان
گلاب ۱ لیوان
زعفران حل شده نصف لیوان
روغن ۳ قاشق
آب ۸ لیوان
خلال بادام نصف لیوان
دیزاین: خلال پسته و دارچین
چطوری درستش کنیم؟!
 برنج و ۳-۴ ساعت خیس کن
 برنج و بریز تو قابلمه ۸ لیوان آب اضافه کن و بذار بجوشه وقتی به قل قل افتاد در قابلمه رو ببند و با شعله کم بذار حدودا ۱ ساعت برنج بپزه تا نرم شه
 بعد شکر اضافه کن، شکر که حل شد زعفران و روغن و خلال بادام و اضافه کن، فقط حواست باشه که پشت سرهم هم بزنید تا ته نگیره، وقتی حباب ها حالت پاچیدن گرفت گلاب و اضافه کن و حدود ۵ دقیقه بپزه
بریز تو ظرف بزار خنک شه بعد بزارش یخچال
نوش جان
منبع: big.tasterr_1