-,✎مواد خمیر:
شیر – ۱ پیمانه (کمی گرم باشه)
کره – ۱۰۰ گرم (ذوب شده)
تخم مرغ ۲ عدد
خمیر مایه خشک فوری – ۱ قاشق چایخوری
شکر – ۱۰۰ گرم
نمک – نوک قاشق چایخوری
زردچوبه – یک قاشق مرباخوری
آرد ۵۰۰-۶۰۰ گرم (حتما به تدریج اضافه کن تا متوجه بشی چه مقدار لازمه)

-,✎مواد فیلینگ :
روغن – ۱۰۰ گرم
شکر – ۱۰۰ گرم
زردچوبه – ۵ گرم
.
-,✎مواد رومال:
زرده تخم مرغ – ۱ عدد
شیر – ۱ قاشق غذاخوری

-,✎طرز تهیه :
_ابتدا در ظرفی ، شیر ولرمُ با کره، تخم مرغ، نمک، زردچوبه و خمیر مایه مخلوط کن، آردُ کم کم اضافه کرده، ورز بده تا خمیری لطیف و کمی چسبناک حاصل بشه، سپس در ظرفی که چرب شده در مکانی گرم، حدود ۱ الی ۱/۵ ساعت استراحت بده تا ور بیاد.
_در این فاصله مواد فیلینگُ آماده کن، کره، شکر و زردچوبه رو با چنگال مخلوط و نرم کن.
_ حالا خمیرُ روی سطح آردپاشی شده با وردنه به ضخامت ۱ سانت پهن کن، روی یک سمت خمیر، نصف مواد فیلینگُ بمال و خمیرُ تا کن، مجددا باقیمانده فیلینگُ روی یک سمت خمیر بمال، یکبار دیگه تا بزن، با وردنه روی خمیر بکش تا یکدست بشه، بعد با کاتر یا چاقوی تیز خمیرُ به قطعات یک اندازه تقسیم کن، خمیر ها رو روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ای، بچین و رومال کن و در فری که با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم شده، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپز، پس از پخت هنگامی که شیرینی ها هنوز گرمن با عسل رومال کن،
خیلی خوشمزست🤤!!! حتما بپز❣️
نوش جونتون منتظر عکس های قشنگتون هستم☻❤︎
منبع: @ashpazi.majlesii