تقدیم نگاه ارزشمندتون میکنم این آموزش جذاب رو که حقیقتا وقتی هوا گرم هستش ، آب رو آتیشه 🤗🌹

مواد لازم ✏️👇
رشته فالوده …………… ۱ بسته
لیمو تازه ……………….. ۱ عدد
شربت دلخواه …………. به مقدار لازم

💢 برای شربت 💢
آب جوش ………….. ۵۰۰ گرم = حدودا ۳ لیوان
شکر …………… ۳۰۰ گرم = حدودا ۱ و نیم لیوان
گلاب ………….. نصف لیوان
نکته ۱️⃣ :
حتما و حتما رشته ایرانی تهیه کنید ، ترکی و غیره خریداری نکنید ، بهترین گزینه ، رشته های ایرانی هستش .
نکته ۲️⃣ :
رشته های برپایه نشاسته خریداری کنید .
چون بر پایه برنج هم وجود داره ، هر دو خوشمزه میشن ولی با نشاسته بهتره .
نکته ۳️⃣ :
حتما حدودا یک ربع رشته هارو بپزید تا کاملا خامیشون گرفته بشه ، زیاد هم ، هم نزنید رشته ها موقع طبخ پاره میشن .
نکته ۴️⃣ :
حتما اگر قابلمه یا دیگ رویی دارید ، ازین استفاده کنید ، سرما خیلی بهتر میرسه و زودتر شربتتون یخ می‌بنده .
حسنی هستم 👨🏻‍🍳

منبع:  @hassani.delish