مواد لازم برای تهیه پلو میگو جنوبی
میگو ۵۰۰ گرم
کشمش ۱۵۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
سیر ۱ بوته
فلفل عنابی ۳ تا ۴ عدد
برنج ۴ پیمانه
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
زردچوبه و دارچین ، زنجبیل هرکدوم ۱ ق م
نمک به میزان لازم
زعفرون دم کرده به مقدار لازم
شوید خشک به مقدار لازم
رسپی پلو میگو‌جنوبی
ابتدا سیب زمینی ها رو‌نگینی خرد کنید و اونا رو سرخ کنید در حین سرخ بهش نمک و‌زردچوبه اضافه کنید و تفت بدید وقتی سیب زمینی ها سرخ شدن از تابه خارج کنید و در همون تابه پیازخلالی شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا پیازها سبک بشن « سیر رو بهمراه نمک و زردچوبه خوب له کنید و به پیازها اضافه کنید و‌تفت بدید سپس میگوها رو اضافه کنید و تفت بدید در این مرحله ❌شعله گاز رو زیاد کنید تا میگوها آب نندازن❌
سپس بهش ادویه ها رو اضافه کنید و تفت بدید کشمش رو اضافه کنید و‌تفت بدید مواد میانی آماده شد
برنج رو آبکش کنید ❌برنج باید زنده آبکش بشه ❌
سپس داخل یه قابلمه روغن بریزید و لایه اول برنج آبکش شده بعد میگوها دوباره برنج بعد شوید وبعد میگو تا آخر ادامه بدید تا لایه آخر که باید برنج باشه و در نهایت روی سطح برنج زعفرون دم کرده بریزید و روی درب قابلمه دمی بزارید و اجازه بدید پلو میگو دم بکشه وقتی پلو نیگو دم کشید مواد رو باهم مخلوط کنید و در نهایت داخل ظرف سرو بکشید ونوش جان کنید 😋😋
✅این غذا یکی از خوشمزه ترین غذای جنوبیه حتما درستش کنید و از طعمش لذت ببرید😋😋