مواد لازم برای خمیر
۱ لیوان آب گرم
۲-۲.۵ فنجان آرد (لطفا توجه داشته باشید که متغیر است )
۱ قاشق چایخوری روغن
۲۰ گرم مخمر تازه
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق چایخوری نمک
مواد لازم برای بالا:
۱ زرده تخم مرغ، ۱ قاشق غذاخوری آب را هم بهش اضافه و هم بزنید
پنیر چدار رنده شده کمی بیشتر از نصف لیوان
اگر مقداری ژامبون و فلفل سبز می خواهید،
ابتدا آب ولرم، شکر و خمیر مایه را میزنیم
مواد لازم برای تمام خمیر را مخلوط کرده و سپس مخلوط می کنیم.
خمیر نرمی بدست می آوریم.
اگر خمیر با دست درست شد دستمان را کمی چرب می کنیم و جمع می کنیم و می گذاریم ۵۰ دقیقه بماند.
خمیر را به ۵-۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و مانند ویدیو کمی پهن کنید و به مدت ۱۵ دقیقه روی سینی بگذارید.
مواظب باشیم قبل از اینکه هوای خمیر خارج بشه زرده تخم مرغمون رو آروم میزنیم و بعد چدار رنده شده و بقیه مواد رو به دلخواه میپاشیم.
در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
می توانید پس از گذشتن از دمای اول، برش بزنید و سرو کنید.
منبع: @ashpazi_cake_shirini
آموزش تهیه نان پنبه ای دلبرانه
محصولات بخش فروشگاه