مواد لازم برای خمیر
‎۱ لیوان آب گرم
‎۲-۲.۵ فنجان آرد (لطفا توجه داشته باشید که متغیر است )
‎۱ قاشق چایخوری روغن
‎۲۰ گرم مخمر تازه
‎۱ قاشق غذاخوری شکر
‎۱ قاشق چایخوری نمک
مواد لازم برای بالا:
‎۱ زرده تخم مرغ، ۱ قاشق غذاخوری آب را هم بهش اضافه و هم بزنید
‎پنیر چدار رنده شده کمی بیشتر از نصف لیوان
‎اگر مقداری ژامبون و فلفل سبز می خواهید،
‎‎ابتدا آب ولرم، شکر و خمیر مایه را می‌زنیم
‎مواد لازم برای تمام خمیر را مخلوط کرده و سپس مخلوط می کنیم.
‎خمیر نرمی بدست می آوریم.
‎اگر خمیر با دست درست شد دستمان را کمی چرب می کنیم و جمع می کنیم و می گذاریم ۵۰ دقیقه بماند.
‎خمیر را به ۵-۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و مانند ویدیو کمی پهن کنید و به مدت ۱۵ دقیقه روی سینی بگذارید.
‎مواظب باشیم قبل از اینکه هوای خمیر خارج بشه زرده تخم مرغمون رو آروم میزنیم و بعد چدار رنده شده و بقیه مواد رو به دلخواه میپاشیم.
‎در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
‎می توانید پس از گذشتن از دمای اول، برش بزنید و سرو کنید.
منبع: @ashpazi_cake_shirini