ویفر خونگی رو درست کن و ازش لذت ببر❤️❤️😍😍
۱لیوان آرد گندم
نصف لیوان روغن مایع
دو سوم لیوان پودر قند الک شده
کمی وانیل
۱۰۰ گرم شکر
۵۰ گرم کره
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
نون میکادو ۴ عدد
.
ارد و روغن مایع رو به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت کم تفت بدین تا خامی ارد گرفته بشه
پودر قند الک شده رو اضافه کنین و دو سه دقیقه هم بزنین تا مواد خوب مخلوط بشن
وانیل رو اضافه کنین و مواد رو از روی حرارن بردارین
.
شکر رو توی ظرفی بریزین روی حرارت ملایم بذارین تا شکر خودش اب بشه
تا اواخر ذوب شدنش بهش قاشق نزنین چون شکر گلوله میشه و کاراملتون خوب نمیشه
وقتی کامل ذوب شد از رو حرارت بردارین
کره رو اضافه کنین و مخلوط کنین
خامه رو روی حرارت داغ کنین و به کارامل اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست بشن
اگر خامه سرد باشه کارامل میبنده
.
نصف مواد کاراملی رو روی نون میکادو پخش کنین
روش دوباره یه لایه میکادو بذارین و مواد کرمی رو کامل بریزین رو نون و پهن کنین
دوباره میکادو بذارین و بقیه کاراملو روش بریزین و پخش کنین و در اخر یه لایه دیگه میکادو
خوب فشار بدین تا بهم بچسبن و یه جسم سنگین روش بذارین و اجازه بدین ۳،۴ ساعت بمونه
بعد از ۳، ۴ ساعت، ویفر رو برش بزنین و سرو کنین
نوش جان
.
نکته: اگه موقع ریختن مواد روی میکادو، مواد سرد و سفت شد، روی حرارت بذارین تا شل بشه
منبع: @zhele_tak