-,✎کراست:
۳۵۰ گرم بیسکویت دایجستیو پودر شده
۱۸۰ گرم کره ذوب شده
-,✎کرم پنیری:
۳۵۰ میلی لیتر خامه پرچرب سرد
پنیر خامه ای ۵۰۰ گرم
پودر قند ۱۲۰ گرم
۱۲۰ گرم کارامل
-,✎تاپینگ:
۱۵۰ گرم کارامل
۲۱/۲۲ عدد شکلات رولوس یا هر شکلات دلخواه دیگه
*اندازه قالب: ۸/۹ اینچ (۲۰/۲۲ سانتیمتر)
*میتونی وسط چیزکیک از شکلات رولوس خرد شده استفاده کنی😃
-,✎طرزتهیه کراست :
_بیسکوئیت ها رو با میکسر پودر کن، کره ذوب شده رو اضافه کن و خوب مخلوط کن. موادُ به صورت فشرده کف قالبی که با کاغذ روغنی پوشیده شده پهن کن و با قاشق ته و کناره ها رو فرم بده، در حین آماده کردن فیلینگ مواد بیسکوئیتی رو داخل یخچال بذار.
-,✎طرز تهیه کرم پنیری :
_خامه رو بزن تا فرم بگیره بعد بزارش کنار.
۵۰۰ گرم پنیرخامه ای رو با پودر قند بزن، بعد کارامل رو بهش اضافه کن و هم بزن تا مخلوط بشن، بعد خامه رو اضافه کن و با لیسک مخلوط کن و روی لایه بیسکوییتی بریز، با قاشق روشُ صاف کن، یه شب داخل یخچال بذار، یا اگه عجله داری بذار داخل فریزر تا خودشُ بگیره.
-,✎تاپینگ :
برای تاپینگ کاراملُ روی چیزکیک بریز و با قاشق صاف کن تا از کناره هاش سرازیر بشه و با شکلات تزیین کن، باز یه ساعت بزارش داخل یخچال و بعد سرو کن(حتما بعد از اضافه کردن رویه کاراملی، چیزکیکُ دوباره در یخچال قرار بده، چون امکان داره کارامل کاملاً آب بشه و در ضمن، بعد از چند ساعت ماندن در یخچال، بهتر برش میخوره)
نوش جونتون منتظر عکس های قشنگتون هستم☻❤︎
منبع: @ashpazi.majlesii