کِسادیای مکزیکی مرغ دودی اوردم براتون
راحت و خوشمزه و خرت خرتی 🤣
کسادیای مرغ دودی
مواد لازم
۳ عدد سینه مرغ کوچک
۲۵۰ گرم گوجه گیلاسی
۲ ق چ پاپریکای دودی
۱.۵ ق چ پودر سیر
۳ عدد سیر رنده شده
۱.۵ ق چ اویشن خشک شده
۱.۵ ق چ ریحان خشک شده
۱.۵ ق چ ادویه باربکیو
نمک و فلفل
۱۵ عدد نان ترتیلا کوچک
روغن زیتون
۲۵۰ گرم پنیر ماتزارلای رنده شده یا هر پنیری که دوست دارید
طرز تهیه
مرغ رو به همراه گوجه ها و ادویه ها و سیر و کمی روغن زیتون داخل ظرف بریزید و بزارید داخل فر به مدت ۴۰ دقیقه یا بیشتر در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد بپره تا کاملا مغز پخت بشه .
مرغ ها رو در ظرفی ریش ریش کنید و گوجه ها رو همراه آبی که در ظرف هست بِلِند کنید و بعد روی مرغ ها بریزید و خوب هم بزنید .
در نصفی از یک نون ترتیلا کمی از مرغ بزارید و روش کمی پنیر بریزید و داخل ماهی تابه ای که از قبل داغ شد بزارید، تا هم مواد داخلش گرم بشه هم پنیر اب بشه و هم کمی دو طرف نان برشته بشه
به همین سادگی و خوشمزگی 😁
منبع: cookingwithleyla