کیک ناپلئونی بدون فر تقدیم نگاه زیباتون.

مواد لازم برای پایه
کراکر (کم نمک) ۲۵۰ گرم
برای خامه
شیر ۶۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد هم دمای محیط
شکر ۱۸۰ گرم
آرد سفید ۷۰ گرم ( میتونید جایگزین نشاسته ذرت بزنید)
کره نرم شده در دمای محیط ۱۸۰ گرم
وانیل شکری ۴ قاشق چایخوری یا پودری ۱/۲ قاشق چایخوری

✅نکته: سایز قالب ۲۰×۱۵ با ارتفاع ۶ سانتیمتر هست( میتونید از قالب متحرک استفاده کنید)

طرز تهیه
تخم مرغ و شکر رو با همزن دستی مخلوط کرده تا کرم رنگ و کشدار بشه.آرد ( یا نشاسته ذرت) رو اضافه کرده به هم زدن ادامه میدیم تا یکدست بشه. ۱/۳ از شیر رو یعنی ۲۰۰ گرم شیر اضافه کرده هم میزنیم تا یکدست بشه.مابقی شیر رو هم اضافه کرده هم میزنیم و روی شعله متوسط اجاق قرار داده به هم زدن ادامه میدیم، همینکه شروع به غلیظ شدن کرد، شعله اجاق رو کم کرده با همزن دستی هم میزنیم تا به جوش بیاد و سپس از روی شعله برمیداریم.قابلمه حاوی کاسترد رو داخل آب با چند تیکه یخ گذاشته هم میزنیم تا سریع خنک بشه( میتونید هم در دمای محیط بذارید خنک شه ولی روی کاسترد خشک میشه مگر اینکه روی سطح کاسترد سلفون بکشید).کره نرم شده رو به همراه وانیل با سرعت تند همزن بمدت ۲ الی ۳ دقیقه هم میزنیم تا یکدست بشه.کاسترد رو هم با همزن کمی میزنیم.سپس یک قاشق غذاخوری سر پر از کاسترد رو به کره اضافه کرده هم میزنیم.مجدد این عمل رو تکرار میکنیم و به هم زدن ادامه میدیم تا کل کاسترد اضافه بشه( دقت کنید حتما هر دو مواد هم دمای محیط باشن وگرنه یکدست نمیشه و خراب میشه).درون دیواره قالب طلق کشید، بیسکویت ها رو میچینیم و خامه کشی میکنیم( ۵ لایه بیسکویت و پنج لایه خامه) سپس در یخچال بمدت ۶ ساعت قرار میدیم.در پایان با پودر بیسکوییت تزیین کرده و از قالب خارج میکنیم‌.نوش جان
منبع: @chefzahra.84