بدون تخم مرغ و یه قطره روغن کیک بینظیر درست کن و با پلاسمگ همراه باش. 😍
سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت،دو قاشق غذاخوری آرد ،یک پیمانه شکر،و کمی وانیل رو داخل قابلمه بریزین
سه پیمانه شیر رو به تدریج اضافه و یکدست کنید.
روی حرارت ببرین تا به غلظت فرنی برسه
کف ظرف مناسبی نایلون بندازین
و مثل فیلم یه لایه بیسکوییت پتی بور و یه لایه از مواد روش بریزید .
به لایه اخر که رسیدید، روی کار و دیواره هاشو هم بپوشونید.
کمی از موادتونو برای اخر کار کنار بذارید.
نایلون رو دورش بپیچید و یک ساعت داخل یخچال بزارین .
نایلون رو بردارید و دسر رو داخل یه ظرف برگردونین و با بقیه مواد کاورش کنین .
اگه مواد بسته بود ، کمی گرم کنین تا روان بشه .
نارگیل بپاشین و با انار و خلال پسته تزیین. کنین.
از طعم لذیذش نگم براتون که هوش از سر آدم میبره. فقط کافیه یه بار امتحانش کنی👌🤤
نوش جان
منبع: pluss_mag