به نظر من غذاهایی که تو تنور و فِر پخته میشن، از روشهای دیگه خوشمزهتر درمیان
اینبار رفتم سراغ مرغ تنوری با سبزیجات بریون . غذایی که علاوه بر طعم بینظیرش، خیلی راحت میتونی درستش کنی و نگران ناسالم بودنش نباشی.
کافیه مرغ و هر سبزیجاتی که دوست داری مثل سیبزمینی، بادمجون، گوجه و فلفل دلمهای رو با روغن چرب کنی و با هر ادویهای که دوست داری مزهدار کنی.
من از نمک، زیره، فلفل سیاه و قرمز، پودر سیر و پاپریکا استفاده کردم.
روش رو با فویل میپوشونی و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه میذاری تو تنور یا فر با دمای ۲۰۰ درجه که حسابی بپزه؛
از صفحه لقمه
محصولات بخش فروشگاه