عصرونه‌ی انگلیسی⁣
اینبار رفتم سراغ یه شیرینی خوشمزه انگلیسی به اسم اسکُن (Scone)که خیلی راحت میشه درستش کرد.⁣
چای خامه‌ای برخلاف اسمش فقط یه نوشیدنی نیست.⁣
آداب خوردن عصرونه به سبک و سیاق انگلیسیه، که شامل یه سینی سه طبقه می‌شه و هر کدوم از طبقه‌ها با کلی خوراکی خوشمزه پر می‌شه.⁣

طبقه دوم پر از اسکُنه که با مربا و خامه سرو میشه و با چای خامه‌ای (چای+خامه+شیر) میل میشه

موادی که براش لازم داری:⁣
*آرد ۴۵۰گرم⁣
*شکر ۸۵گرم⁣
*نمک سر یک ق‌چ⁣
*کره ۱۲۰ گرم⁣
*تخم‌مرغ ۲ عدد⁣
*شیر ۱۰۰ میلی‌لیتر⁣
*بکینگ پودر ۱ق‌چ⁣ (من نریختم)
*خامه و مربا به میزان دلخواه⁣

*این مقدار مواد، ۹ الی ۱۲ شیرینی به شما میده.⁣

*مخلوط کردن آرد، شکر و نمک⁣
*برای پف بیشتر می‌تونی بکینگ‌ پودر اضافه کنی⁣
* اضافه کردن کره (کره‌ها سرد باشن) و له کردن با دست⁣
*ریختن شیر و یک تخم‌مرغ و هم زدن⁣
* صاف کردن خمیر با وردنه به قطر ۳.۵ سانت⁣
*برش زدن خمیر با قالب گرد و گذاشتن روی کاغذ روغنی⁣
*آغشته کردن سطح شیرینی با مخلوط شیر و تخم‌مرغ (۱ تخم‌مرغ + ۵۰ میلی‌لیتر شیر)⁣
*گذاشتن داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه⁣ در حالت حرارت با فن)

*چای دم کن، با شیر و خامه مخلوطش کن و با این شیرینیِ خوشمزه نوش جان کن 

از صفحه لقمه