عصرونهی انگلیسی
اینبار رفتم سراغ یه شیرینی خوشمزه انگلیسی به اسم اسکُن (Scone)که خیلی راحت میشه درستش کرد.
چای خامهای برخلاف اسمش فقط یه نوشیدنی نیست.
آداب خوردن عصرونه به سبک و سیاق انگلیسیه، که شامل یه سینی سه طبقه میشه و هر کدوم از طبقهها با کلی خوراکی خوشمزه پر میشه.
طبقه دوم پر از اسکُنه که با مربا و خامه سرو میشه و با چای خامهای (چای+خامه+شیر) میل میشه
موادی که براش لازم داری:
*آرد ۴۵۰گرم
*شکر ۸۵گرم
*نمک سر یک قچ
*کره ۱۲۰ گرم
*تخممرغ ۲ عدد
*شیر ۱۰۰ میلیلیتر
*بکینگ پودر ۱قچ (من نریختم)
*خامه و مربا به میزان دلخواه
*این مقدار مواد، ۹ الی ۱۲ شیرینی به شما میده.
*مخلوط کردن آرد، شکر و نمک
*برای پف بیشتر میتونی بکینگ پودر اضافه کنی
* اضافه کردن کره (کرهها سرد باشن) و له کردن با دست
*ریختن شیر و یک تخممرغ و هم زدن
* صاف کردن خمیر با وردنه به قطر ۳.۵ سانت
*برش زدن خمیر با قالب گرد و گذاشتن روی کاغذ روغنی
*آغشته کردن سطح شیرینی با مخلوط شیر و تخممرغ (۱ تخممرغ + ۵۰ میلیلیتر شیر)
*گذاشتن داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در حالت حرارت با فن)
*چای دم کن، با شیر و خامه مخلوطش کن و با این شیرینیِ خوشمزه نوش جان کن
از صفحه لقمه