خورش اسپناساک از خورش های اصیل سالم و خوشمزه مازندرانی می باشد که به دلیل وجود اسفناج در آن از ارزش غذایی بالایی برخوردار است . خورش اسپناساک را می توانید برای وعده شام و ناهار تهیه کنید و از طعم بی نظر آن لذت ببرید. 
مواد لازم خورش اسپناساکمواد لازممقدارگوشت گوسفندی۴۰۰ گرماسفناج۱ کیلوگرمسبزی تازه(جعفری٬گشنیز٬تره٬نعناع)۳۰۰ گرمپیاز۲ عددهویج۱ عددسیر۳ حبهنمک و فلفلبه میزان لازمزردچوبهبه میزان لازمزردچوبه 

طرز تهیه خورش اسپناساک مازندرانی

مرحله اول : 

ابتدا اسفناج ها را به همراه سبزی های دیگر  پاک کرده و در آب بخیسانید تا گل و لای آن از بین برود. سپس آن ها را آبکش کنید و بگذارید تا آب اضافی آن ها از بین برود. 

مرحله دوم: 

سبزی های که آب آن ها از بین رفته را خرد کنید. 

مرحله سوم: 

پوست پیاز و سیرها را گرفته سپس آن ها را بشورید و با کمک یک چاقو پیاز را نگینی خرد کرده و سیر را نیز رنده کنید. 

مرحله چهارم: 

در یک قابلمه مناسب پیاز را با کمک روغن تفت دهید و سیر را نیز به آن اضافه کنید. 

مرحله پنجم:

گوشت های خرد ده و تمیز را نیز به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید. 

مرحله ششم : 

ادویه ها را نیز که شامل  فلفل سیاه و زردچوبه می شود را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. شما می توانید از دنبه نیز برای این غذا استفاده کنید. 

مرحله هفتم : 

اسفناج خرد شده را به گوشت اضافه کنید و روی آن نمک بریزید سپس حرارت گاز را بالا ببرید و اسفناج را با گوشت تفت دهید. 

مرحله هشتم : 

سبزی های معطر را که خرد کرده اید به گوشت اضافه کنید و تفت دهید سپس مقدار مناسبی آب روی مواد بریزید و بگذارید تا بجوشد و در ادامه گوشت بپزد. 

مرحله نهم : 

پس از گذشت دو ساعت از طبخ گوشت یک عدد هویج را شسته سپس پوست آن را بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید و به خورش اضافه کنید . شما می توانید هویج را از خورش حذف کنید. صبر کنید تا خورش به طور کامل جا بی افتد و حاضر شود . می توانید این خورش را هم با نان و هم برن

ج سرو کنید.