نان اُکلُر یا همان نان خامه ای:
تخم مرغ ۴ عدد
نمک یک پنس
آردیک لیوان
آب یک لیوان
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودریک قاشق مرباخوری
خامه قنادی زده شده ۳۰۰ تا۴۰۰ گرم
روغن مایع یک چهارم پیمانه یا پنجاه گرم
عسل یک قاشق غذاخوری
ابتداروغن ونمک وآب روباهم مخلوط کرده روی گازمیزاریم تاریزجوش بزنه تواین مرحله آردوبکینگ پودررویکدفعه میریزیم وهم میزنیم خمیررومدام پهن میکنیم وجمع میکنیم تااب اون تبخیربشه به این مرحله داغ زدن میگن این مرحله خیلی مهمه حدودا۸ تاده دقیقه زمان میبره بعدازروی گازبرداشته تایکم سردبشه حالاتواین مرحله وانیل وعسل و تخم مرغ رودانه دانه اضافه میکنیم وخوب مخلوط کرده بعدقالب روکاغذروغنی انداخته موادروداخل قیف میریزیم یاباماسوره یابدون ماسوره روی کاغذپایپ میکنیم وداخل فرمیزاریم فرروازقبل بادرجه ۲۰۰ میزاریم داغ بشه وتقریبا۵ دقیقه پخت اول بایدبا۲۰۰ درجه وبعدازاون درجه روروی ۱۸۰ بزارید حدودابین ۳۵ تا۴۰ دقیقه زمان پختش هست بعدازپخت میزاریم سردبشه وداخلش روباخامه یاحلوا پرمیکنیم
نکته:فقط چنددقیقه اول بادرجه بالابایدباشه تاپف کنه
من بادوبرابرمواددرست کردم
منبع: @banooye_khone