آموزش صفر تا صد «مرغ سوخاری» فوق العاده خوشمزه
 مرغ : ساق ران یا سینه مرغ یا بال مرغ
آرد : ۲۵۰ گرم
نشاسته «گندم یا ذرت» : ۶۰ گرم
ادویه جات : کاملا سلیقه ای
تخم مرغ : ۱ عدد
جوش شیرین : نصف قاشق غذاخوری
پیاز : ۱عدد

اندازه ها برای دوستانی که ترازو در دسترس ندارند
آرد : دو پیمانه معادل دو لیوان دسته دار فرانسوی
نشاسته : نصف پیمانه ،معادل نصف ایوان دسته دار فرانسوی

۱_مرغها را با یک قاشق چایخوری شکر ،یک قاشق مرباخوری نمک ،پیاز و اب بمدت حداقل شش ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
۲_آرد و نشاسته را با هم مخلوط کرده مواد را به دو قسمت تقسیم کرده به نیمی از مواد ،نمک ،ادویه ها«زردچوبه ،فلفل قرمز »و تخم مرغ و آب اضافه کنید وقتی مواد به قوام دلخواه رسید جوش شیرین را اضافه کنید.
۳_مرغها را ابتدا در مخلوط تخم مرغی و سپس در مخلوط اردی غلطانیده و داخل روغن داغ سرخ کنید .

منبع: meryemcooking