مواد لازم
بادمجان چهار عدد
گوجهفرنگی و ران مرغ از هر کدام سه عدد
سیر دو حبه
رب گوجهفرنگی یک قاشق سوپخوری
فلفل سبز شش عدد
نمک و فلفل و آب و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
بادنجانها را پوست کنده و به صورت طولی برش زده و در روغن کمی سرخ کنید.
مرغ بدون استخوان را خورشی تکهتکه کرده و در کمی روغن سرخ کنید.
سیر خردشده و رب گوجهفرنگی، نمک و فلفل را هم اضافه کرده و کمی آب ریخته تا گوشت مرغ مغز پخت شود.
سپس بین هر بادنجان یک عدد گوشت مرغ قرار داده و رول کنید و روی آن یک گوجهفرنگی و یک فلفل قرار داده و با خلال دندان محکم کرده و سس گوجهفرنگی را هم روی آن اضافه کنید.
در فر ۱۸۰درجه سانتیگراد قرار دهید تا فلفل و گوجهفرنگی کبابی شود یا روی اجاق آنها را کبابی کرده و بعد روی بادنجان قرار دهید و پنج دقیقه روی حرارت گذاشته تا جا بیفتد.
محصولات بخش فروشگاه