متأسفانه کتلت خوشمزه ی شهر لاهیجان، مثل باقی غذاهای گیلانی شناخته شده و معروف نیست، ولی مطمئن باشین اگه به همین روشی که میگم کتلت لاهیجانی درست کنین از اون غذاهای نونی نوستالژیکی میشه که همیشه پایه ثابت سفره هاتونه😍
حالا چند تا نکته در مورد کتلت لاهیجانی بگم؟
از نون بربریهای نازک تر برای ساندویچ استفاده کنین.
بذارین کله ی نون بربری یکی دو روز بیات بشه بعد خیسش کنین.
بهتره از گوشت چرخکرده ی تازه استفاده کنین.
و حتماً زیتون پرورده رو کنارش داشته باشین چون یکی از ارکان مهم و ضروری برای لذیذتر شدن ساندویچ کتلت لاهیجانیه❤️
مقدار مواد لازم:
سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
کله ی نون بربری: ۲ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و فلفل قرمز و آویشن و ادویه کاری به مقدار دلخواه.
سبوس نان بربری: یک لیوان.
شما تا حالا کتلت لاهیجانی خوردین؟ تجربه تون از تست این کتلت اصیل گیلانی چی بوده؟
منبع: mrchef.iran