مواد لازم:
تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ۱۲۰ گرم
ماست شیرین(بدون آب) ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ ق غ
سرکه سفید ۱ ق غ
پودر زنجبیل ۱ ق چ
آرد شیرینی پزی و قنادی ۳۰۰ گرم
.
رومال:
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شیره انگور یا خرما ۱ ق چ
دمای پخت: ۱۷۰ درجه فر برقی فر گازی ۱۰ درجه بالاتر
زمان پخت: ۲۰ تا ۲۵ دقیقه
.
*حتما خمیر داخل یخچال ۱ ساعت استراحت داشته باشه.
*با دست به آرامی باز کنید خمیررو و دستتون رو کمی آرد بزنید اگر چسبندگی داشت، ضخامت هم حدود ۷ تا ۸ میلیمتر نهایتا ۱ سانت
* کاتر گرد من به قطر حدود ۹ سانت بود و حدود ۱۵ تا کلوچه بدست اومد.
*کلوچه در فر بیشتر بمونه رطوبت و لطافتش رو از دست میده (پس نگو نگفتی)
*روی طبقه وسط فر پخته بشه (این دیگه از ابتدایی ترین نکات شیرینی پزیه، ولی گویا واسه بعضی ها هنوز سواله😉)
*حرارت از کف یا کف و فن( با همه اینا نوع حرارت به فر شما بستگی داره، سعی کنید قلق فر خودتون رو بدست بیارید)
*ماست آبکینباشه، یا آب ننداخته باشه اگر اینطور بود اب رو جدا کنید.
منبع: afsanehrazavi