مجله دلتا/ اگر به دنبال یک صبحانه کامل هستید یا از خوردن صبحانه‌ تکراری خسته شده‌اید، خوراک عدسی گزینه مناسبی است.
 عدسی در بین غذاهای ایرانی و در دسته آش‌ها دسته‌بندی می‌شود. این خوراک مقوی که به‌صورت گرم سرو می‌شود، گزینه مناسبی برای منوی صبحانه است.  عدسی حتی برای وعده سبک شام هم غذای مناسبی است. امروز می‌خواهیم طرز تهیه عدسی با گوشت تکه‌ای و سبزیجات را آموزش دهیم. این خوراک عدسی کمی با عدسی سنتی و رستورانی تفاوت دارد.

مواد لازم برای تهیه عدسی با گوشت تکه‌ای و سبزیجات
عدس یک پیمانه
جو پرک یک پیمانه
کره یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
گوشت ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد
نمک به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
سیب‌‌زمینی متوسط یک عدد
طرز تهیه عدسی با گوشت تکه‌ای و سبزیجات
مرحله اول
ابتدا عدس‌ها را بشویید و آن‌ها را در یک قابلمه با دو لیوان آب روی شعله ملایم قرار دهید. پیاز را پوست بکنید و به‌صورت نگینی خرد کنید. درون یک ماهیتابه کره و روغن زیتون را بریزید و روی حرارت قرار دهید. کره عطر و طعم منحصر به فردی به غذای شما می‌دهد. سپس پیاز را درون تابه تفت دهید.

مرحله دوم
 در این مرحله، گوشت را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و درون ماهیتابه بریزید تا کمی تفت بخورد. زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به اندازه یک قاشق چایخوری روی گوشت‌ها بریزید. یک لیوان آب روی گوشت بریزید تا به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم نیم‌پز شود.

مرحله سوم
سیب زمینی‌ها را پوست بکنید و به‌صورت نگینی خرد کنید. سپس سیب‌زمینی و جو پرک‌ها را به ماهیتابه اضافه کنید. کمی هم بزنید. سپس، دو لیوان آب روی آن بریزید و حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاید. جو پرک و سیب‌زمینی را در این مرحله به مواد اضافه کنید تا باعث لعاب‌دار شدن عدسی شود. برای دیدن دستورهای غذای ایرانی، ته چین قارچ و بادمجان را بخوانید.

مرحله چهارم از تهیه عدسی با گوشت
اکنون نوبت اضافه کردن گوشت و مواد پخته‌شده به عدس‌ها است. می‌توانید گوشت را ابتدا با کمک دو چنگال ریش ریش کنید و سپس به عدس‌ اضافه کنید. اگر گیاه‌خوار هستید، می‌توانید این مرحله را از مراحل تهیه عدسی حذف کنید. در قابلمه را ببندید و روی همان حرارت ملایم بگذارید تا زمانی که مواد خوب پخته شوند. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید و اجازه دهید طعم‌ها با یکدیگر ترکیب شوند و عدسی شما خوب جا‌ بیفتد. پس از این مدت، غذای شما آماده است.