آرد : ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرم
آب : ۲۰۰ میلی لیتر
نمک : ۱ قاشق چایخوری
گشنیز
گوشت چرخشده
پیاز
اندازه ها برای دوستانی که ترازو در دسترس ندارند
آرد :دو‌ و‌نیم لیوان «دسته دار فرانسوی»
آب :یک لیوان

۱_آرد ،نمک و آب را با هم ترکیب کرده خمیر درست کنید،حسابی ورز دهید تا خمیرتان نرم و لطیف شود.
۲_خمیر را بمدت یکساعت استراحت دهید.
۳_گوشت چرخشده ،پیاز خرد شده و گشنیز را همراه نمک و فلفل سیاه ورز دهید تا کاملا خمیری و‌ چسبناک شود ،سپس مقداری آب «با دمای معمولی»اضافه کنید و‌دوباره ورز دهید.
۴_خمیر را به قسمت مساوی تقسیم کرده چانه درست کنید ،هر کدام از چانه ها را بسیار نازک به قطر ۱۵ الی ۲۰ سانتی متر باز کرده از مواد گوشتی در مرکز خمیر قرار داده و به گونه ای که در ویدئو نشان داده خینگالی ها را درست کنید.
۵_خینگالی خا را بمدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه داخل اب جوش نمک دار بپزید .
۶_در صورت تمایل میتوانید خینگالی ها را رومال زرده تخم مرغ زده و در طبقه وسط فری که با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد خوب گرم شده به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزید.

اگر بالا و پایین فرتان همزمان روشن نمیشود ابتدا طبقه پایین فر را روشن کنید و دو سه دقیقه آخر بالای فر را روشن کنید نا روی خینگالی ها سرخ شده و طلایی شود .

از صفحه meryemcooking