یک سرى آلوسیاه ها هستن بافت گوشتى و سفتى دارن اونا رو براى لواشک انتخاب نکن وگرنه لواشک تلخ میشه(اصلا همون موقع که ازش تست میکنى ته مزه ى تلخى دارن این جور میوه هارو براى لواشک انتخاب نکن)
از الو سیاه نرم و ابدار که پوست ترش و داخل الو شیرینه استفاده کن وگرنه همه ى زحمتت هدر میره
الو سیاه رو بشور بریز داخل قابلمه اینقدر خود الو سیاه اب داره که نیازی ب هیچ ابی نیست بزار بجوشه اگه بتونى همه ى کف هاى روشو بگیرى عالیه
یکم نمک بزن از مزش تست کن یکم نمکش رو حس کنى کافیه چون وقتى خشک شد نمک و شوریش چند برابر میشه پس حواست باشه بیش از حد نمک نزنى
اگه میوه خیلی ترشه حتما باید کمى شکر یا کمى میوه شیرین قاطیش کنى وگرنه بعد از خشک شدن ترش تر میشه به حدى ک خوردنش سخته
بعد از یک ساعت جوش خوردن الو ها نرم میشن
حرارت رو خاموش کن بزار خنک شن بعد از یک صافى درشت رد کن و تفاله ها رو جدا کن
کف سینى پلاستیک پهن کن لبه هاى سینى رو کمى مواد لواشک بزن تا پلاستیک بهش بچسبه و گرنه اگه یکم باد بیاد برمیگردن رو لواشک ها
از مواد به ارتفاع نیم سانت داخل سینى بریز
حالا دیگه بزار ی روز کامل جلو افتاب باشه تا فردا
تا زمانى که لایه رویه کاملا ببنده بعد بزار تو سایه یا جلو باد پنکه و یا کولر
اگه بیشتر از یک روز جلو افتاب باشه لواشک بوى افتاب میگیره
یک روز هم که جلو باد پنکه و کولر موند لواشک امادست
زمانى که وقتى از پلاستیک جداش میکنى و نمیچسبه یعنى امادست
بیش از حد لواشک نباید بمونه وگرنه خشک میشه و خوردنش سخت میشه
اگه زودتر بردارى به پلاستیک میچسبه و ممکنه کپک بزنه
میدونى من الان چیکار میکنم الان که دیگه اماده شده ی لایه پلاستیک دیگه روش میکشم به اندازه دلخوا برش میزنم و برمیدارم
هم تو یخچال هم دماى محیط هم فریز تا سالها قابل نگهداریه
درستش کن
از صفحه poopak_food