نان چای زنجان(چای چورک) به عطر گلاب و هلش تو روزای ماه رمضون معروف هیچ زنجانی نیست که سر سفره افطار نان چای نداشته باشه
من به شما اموزش میدم که اگه زنجانم نیستید خودتون درست کنید

مواد لازم
تخم مرغ ۲عدد
شکر ۱لیوان سر پر
ارد قنادی حدود ۴لیوان
پودر هل ۱ق چ(من بیشتر زدم)
وانیل ۱/۲ق چ
بکینگ پودر ۱ق چ
خمیر مایه ۱ق چ
شیر ۱/۲لیوان
روغن ۱/۲لیوان (شیر و روغن بلافاصله بعد ازت کیب شکر و تخم مرغ باید به مواد اضافه بشه)
گلاب به میزان لازم
مواد لازم برای رومال
روغن
زرده تخم مرغ
زعفران

همه مراحل داخل ویدئو توضیح دادم فقط یک قسمت که اضافه کردن روغن و شیر فراموش کردم سیو کنم بلا فاصله بعد از ترکیب شکر و تخم مرغ به مواد اضافه کنید
دمای فر ۲۰۰ درجه
مدت زمان ۱۲دقیقه
💥فرتون نیم ساعت قبل از رفتن نان ها داخل فر روشن باشه
💥برای نرم تر شدن نان چای بهتره که داخل فرتون یه کاسه کوچک اب بزارید

منبع: maryamcooking1