آموزش بامیه رو بدون کره
❌برای شهد بامیه : اول شهدو درست کنید
دو لیوان شکر (تمام اندازه ها با لیوان فرانسویه)
یک لیوان آب
نوک قاشق جوهر لیمو (اگر نداشتید یک و نیم قاشق غذاخوری آب لیمو)
گلوکز مایع یک قاشق غذاخوری(لوازم قنادیا دارن)
زعفران دم کرده یک قاشق
هل ۳ یا ۴ تا دونه
۴ قاشق غذاخوری گلاب
❌برای خمیر بامیه:
یک لیوان آرد قنادی یا نول
دو عدد تخم مرغ
یک لیوان آب
چهار قاشق غذاخوری روغن مایع تقریبا۱۵ تا۱۶ گرم میشه
(همین مقدار میتونید جامد هم استفاده کنید)
دو قاشق غذاخوری از شربت باری (شهد)که درست کردیم
وانیل نوک قاشق چای خوری
❌مرحله اول درست کردن شهده:
آب+شکر+گلاب+ابلیمو بذارید روی حرارت کم تا شکر کاملا حل بشه ،دقت کنید هیچ دونه شکری نباید داخلش بمونه و اب باید شفاف بشه ،دور ظرفو اگر با قلمو و اب لیمو شکرکایی که زده رو پاک و جمع کنید شرب باره(شهد)شما بهتر میشه .
فقط با لیسک مخلوط کنید جنس فلز بهش نزنید
بعد از اینکه شکر کاملا حل شد هل +زعفرونو اضافه کنید
یکم قل بخوره در حد دو سه دقیقه با حرارت کم ،نمیخواهیم خیلی هم بجوشه شربت چون بعد از سرد شدن سفت میشه .
مرحله اخر گلوکز مایع رو اضافه میکنیم هم میزنیم و خاموش میکنیم تا سرد بشه:شهد ما کاملا باید از حرارت بیوفته
❌برای خمیر بامیه :
ابتدا یک لیوان آبو به همراه روغن مایع و دو قاشق از شهد میریزم داخل ظرف زمانی به نقطه جوش رسید یک لیوان آردو به یکباره اضافه میکنیم مخلوط میکنیم و داغ میزنیم (همون کاری که دارم انجام میدم تو ویدیو با لیسک)تا خمیرمون مقداری پخته بشه،و اصلا گلوله گلوله نباید باشه خمیرتون باید یکدست بشه و به ظرف هم نمیچسبه ،زیر حرارتم زیاد نباشه ۵ دقیقه این کارو انجام بدید تقریبا،بعدش خمیرو بذارید کاملا از حرارت بیوفته ،گرمای کمی بمونه ازش.بعدش تخم مرغارو دونه به دونه اضافه میکنید خیلی مهمه تخم مرغ اولو که ریختین باید کاملا با همزن بزنید تا جذب خمیر بشه یکدست که شد تخم مرغ بعدی اضافه میکنیم ،وانیلم بریزید نوک قاشق چای خوری
یک خمیر کاملا چسبنده بدست میاد
حالا داخل قیف بریزید،قیچیو چرب کنید سپس به اندازه های مساوی برش بدید بندازید داخل روغنی که اصلا داغ نیست ،دقت کنید موقعی که میریزم داخل قابلمه روغن نمیجوشه و تازه زیرشو روشن کردم که حرارتشم خیلی کمه .تقریبا ۱۵ دقیقه طول میکشه تا بامیه طلایی و ترد بشه ،بعد از خارج کردن مستقیم بندازید تو شهد البته روغنشو بگیرید یک دقیقه بمونه و بعدش خارج کنید
منبع: saberparsian