این اموزشو حتما سیو کنید چون حلوا های مدرن اینقدر خوشمزن که میتونید بجای شیرینی وشکلات در کل سال واسه هر مناسبتی استفاده کنید
یک پایه اموزش دادم که میتونید با اضافه کردن یکسری مغزیجات ،پودرها وادویه ها ده ها طعم متنوع داشته باشید
آرد یک لیوان
آرد نخود چی نصف لیوان
پودر قند ۳_۴ق غ
پودر هل ½ق م
کره حیوانی یا روغن کرمانشاهی به میزان لازم
(میتونید نصف کره ونصف روغن نباتی استفاده کنید)
شکلات تلخ بنماری شده ۲_۳ق غ
پودر دارچین ⅛ق چ
پودر نارگیل ۲ق غ
شکلات سفید ۲_۳ق غ
پودر پسته ۲ق غ
پودر گل محمدی ۱_۲ق م
رنگ سبز کمی
رنگ قرمز کمی
ابتدا آرد رو به تنهایی داخل قابلمه روی حرارت متوسط تفت مداده تا بوی خامی آرد گرفته بشه ولی تغییر رنگ نده بعد آرد نخود رو اضافه کنید و۵ دقیقه تفت بدین آردهای تفت داده شده رو از الک رد کنید بعد کره اضافه کنید و۵ دقیقه در کره با حرارت متوسط تفت بدین وبعد از روی شعله بردارید پودر هل و گلاب و پودر قند رو اضافه کنید با پشت قاشق ورز بدین تا پودر قند جذب مواد بشه
مواد رو در ظرفهای مختلف تقسیم میکنیم برای طعم نارگیلی:پودر نارگیل وشکلات سفید بنماری شده
برای طعم شکلاتی:شکلات بنماری شده و پودر دارچین
برای طعم پسته ای:پودر پسته وکمی رنگ سبز
برای طعم گلمحمدی:پودر گل محمدی وکمی رنگ قرمز
برای طعم زعفرانی :کمی زعفران غلیظ
اضافه کنید وخوب ورز بدین تا مواد باهم ترکیب بشه
وبعد داخل قالب فشرده کنید ۲_۳ساعت در یخچال یا فریزر بذارید بعد که خودشو بست از قالب در بیارید وسرو کنید
ویدئو از cook_alaviii