مواد لازم:
۷ شیشه ۱ لیتری استریل و خشک
گیلاس ۲ کیلوگرم
نصف لیوان شکر برای هر شیشه
۵ لیتر آب جوش
۱. آلبالوها را تمیز کرده و بشوییم
۲. شیشه ها را با آب و شوینده بشویید و کاملا خشک کنید، درب ها را به همین ترتیب. درب ها را در آب جوش استریل کنید.
۳. آب را در قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد
۴. تا نصف هر شیشه را البالو بریزید و شکر را می ریزیم و آب جوش اضافه می کنیم تا ظرف پر شود، درب آن را محکم می بندیم و می گذاریم شکر حل شود.
۵. بگذارید شیشه ها به مدت ۱ شب وارونه بماند. آلبالو با این روش تغییر رنگ و شکل نمی دهد.
۶. می تونیذ برای زمستان در مکانی خنک و دور از آفتاب نگهداری کنید.
نوش جان لا .یک فراموش نشه
محصولات بخش فروشگاه