پاشو دست به کار شو که فصل میوه های ترش و اسکمو رسیده🤩🤩
نیم کیلو گوجه سبز رو داخل قابلمه بریزین نصف فنجان آب اضافه کنین و درشو ببندین روی حرارت کم اجازه بدین تا بپزه پخته که شد،
یک قاشق چایخوری نمک یک تکه کوچک نبات به دلخواه اضافه و مخلوط کنین

کمی گلپر
نصف پیمانه زرشک تازه
بریزین و هم بزنین حرارت رو خاموش کنین
وقتی سرد شد ،داخل لیوان یکبار مصرف یک تکه لواشک بذارین
مواد رو بریزین و یک چوب بستنی وسطش بذارین
یک شب داخل فریزر بمونه با قیچی برش بدین و از لیوان خارج کنین
به به چه ترش و ملسه، هم راحته هم طعمش بی نظیره
نوش جان😍😍

منبع: @cook.mag