مواد لازم :
یک پیمانه آرد سفید قنادی
۱ پیمانه شیر ولرم
۱ عدد تخم مرغ
۱/۴ قاشق چایخوری وانیل
۱ الی ۲ قاشق غذاخوری شکر (بسته به ذائقه)
یک قاشق غذاخوری کره (یا روغن مایع)
یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
یک پنس نمک
یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
🥞طرز تهیه :
_ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کن و سفیده تخم مرغ رو با همزن بزن تا حجمش دو برابر و سفید رنگ بشه و کاملا فرم بگیره بعد شکر رو به سفیده تخم مرغ اضافه کن و دوباره با همزن بزن تا فرم بگیره.
_تو یه ظرف دیگه زرده تخم مرغ و وانیلُ رو با همزن بزن تا کرم رنگ و کشدار و حجیم بشه.
_پس از اینکه موادُ خوب مخلوط کردی، روغن مایع یا کره رو اضافه کن، سپس شیر ولرمُ کم کم به مواد اضافه کرده و هم بزن تا مایه پنکیک یکدست بشه.
_حالا با همزن دستی موادُ به خوبی هم بزن تا مواد با هم یکدست بشن، سپس بکینگ پودر و مقدار خیلی کمی نمک رو در یک ظرف جا دار با آرد و نشاسته الک کرده و مخلوط کن.
_مخلوط آردُ به ظرف حاوی تخم مرغ اضافه کن و همگی موادُ خوب مخلوط کن تا کاملا یکدست بشن،
بعد سفیده فرم گرفته تخم مرغ رو توی دو مرحله به مایه اضافه کن و با لیسک به آرومی مخلوط کن تا یکدست بشه ( به آرومی هم بزن تا پف سفیده نخوابه).
_پس از اینکه خمیر پنکیک آماده شد یک تابه کوچیک نچسب، به اندازه پنکیک روی حرارت بسیار ملایم قرار بده.
_با مقدار کمی روغن مایع کف تابه رو چرب کن، حالا به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد داخل تابه بریز و اجازه بده حباب بزنه.
_پس از اینکه کف پنکیک رنگ گرفت برگردونش تا سمت دیگشم طلایی بشه، به همین ترتیب تمام پنکیکها رو آماده کن. _پس از آماده شدن پنکیکها میتونی مقداری کره روش اضافه کنی.
_پنکیک معمولا به همراه انواع مربا، خامه صبحانه، میوه های تازه، شکلات صبحانه، نوتلا و .. سرو می شه.
* نکات:
*غلظت مایع پنکیک باید مثل ماست رقیق باشه.
*اگه خواستی پنکیک کاکائویی باشه، یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو به مواد اضافه کن.
*اگر مایع پنکیک زیادی سفت شد کمی شیر به مواد اضافه کن.
ᵗᑋᵃᐢᵏ ᵞᵒᵘෆ
منبع: @ashpazi.majlesii