امروز کسرول مرغ وقارچ درست کنم کسرول (Casserole) به غذایی اطلاق می‌شود که در یک ظرف بزرگ با دیواره عمیق در فر پخته شده و در همان ظرف هم سرو می‌شود. به ظرفی که در آن کسرول پخته می‌شود نیز «کسرول دیش» یا «ظرف کسرول» گفته می‌شود.
البته تاریخچه کسرول در ابتدا هم در ایالت متحده امریکا دیده شده وهم در فرانسه 🤔🤔ومشخص نیست که این عذای خوشمزه رو کی ابداع کرده😉😉
موادلازم برای درست کردن کسرول مرغ
یک ونیم عدد سینه مرغ
نمک ‌فلفل
۶ق غ روغن مایع
۴۰۰گرم قارچ
یک عدد پیاز درشت
۳حبه سیر
۵۰گرم کره
۳ق غ سرخالی آرد سفید
۱۰۰گرم خامه نصف لیوان آب
یک لیوان شیر
نصف ق چ نمک ‌فلفل
یک عدد لیموترش
طرز تهیه
برای درست کردن کسرول ابتدا یک عدد ونیم سینه مرغ رو مکعبی خرد کنید داخل تابه بریزید کمی نمک وفلفل و۶ق غ روغن بریزید
مرغ ها رو داخل تابه روی اجاق با حرارت بالا دو طرفش رو سرخ کنید وداخل ظرفی بچینید که مناسب داخل فر باشه
حالا توی همون تابه که مرغ ها رو سرخ کرده بودید وبا همون مقدار روغنی که از سرخ کردن مرغ ها باقی مونده ۴۰۰ گرم قارچ اسلایس شده رو به همراه یک عدد پیاز نگینی متوسط وسه حبه سیر با حرارت بالا سرخ کنید مدام هم بزنید تا رنگ قارچ ها کمی طلایی بشه مخلوط قارچ رو انتقال بدید داخل ظرفی که مرغ ها رو چینده بودید
یک سس هم باید برای روی مرغ ها درست کنیم
توی همون تابه که قارچ ها رو تفت داده بودید ۵۰ گرم کره بریزید کره که باز شد ۳ ق غ سرخالی آرد سفید بریزید وکمی توی تابه تف بدید ۱۰۰ گرم خامه اضافه کنید همراه با نصف لیوان آب ویک لیوان شیر مواد رو باهم مخلوط کنید وهم بزنید تا کاملا یکدست بشه یک ق چ نمک ونصف ق چ هم فلفل اضافه کنید باید یک سس داشته باشید که کمی غلیظ باشه ولی نباید سفت باشه چ ن یک پخت هم داخل فر داره توی فیلم اخر غلظت سس مشخص هست
آب یک عدد لیموترش رو بریزید روی مرغ هاتون وسس که اماده کرده بودید رو هم کامل بریزید روی مخلوط مرغ وقارچ تا تمام سطح ظرفتون رو بپوشونه فرتون رو از قبل روی ۲۰۰ درجه روشن کنید تا داغ بشه روی ظرفتون رو فویل بکشید وانتقال بدید به فر به مدت ۲۰ دقیقه با فویل وبعد از این تایم فویل رو بردارید به مدت ۱۰ دقیقه ظرف رو از فر خارج کنید وروی کسرول رو جعفری ساطوری شده بریزید ونوش جان کنید

منبع: brotchen.kuchen