بس مارک/ املت لوبیا شاپوری یکی از غذاهای سنتی گیلان است که در واقع یک املت قهوهخانهای است و بیشتر به عنوان صبحانه در قهوهخانههای سنتی و در ماهیتابه رویی سرو میشود.
اولینبار یک قهوهچی گیلانی به نام شاپور این املت را ابداع و آن را در قهوهخانهاش عرضه کرد، به همین دلیل به نام املت شاپوری معروف شد.
.
مواد لازم :
تخم مرغ ۲ عدد
رب ۲ ق.غ
آب جوش ⅔ پیمانه یا لیوان
نمک و فلفل
کنسرو لوبیا
در اخر هم میتونید روش لیمو یا نارنج بربزین .
از صفحه مستر فودکس
محصولات بخش فروشگاه