چی لازم دارم: گل‌کلم متوسط -یک عدد تخم‌مرغ- چهار عدد آرد – یک قاشق مرباخوری پیاز- یک عدد فلفل، نمک و زردچوبه – به میزان لازم جعفری – خرد شده یک قاشق غذاخوری

چطور بپزم: گل‌های کلم را به اندازه های مساوی از یکدیگر جدا کنید و آن ها را بشویید و به مدت پنج دقیقه در آب بپزید؛ سپس در صافی بریزید. تخم‌مرغ و پیاز خرد شده، نمک، فلفل و آرد را با گل کلم مخلوط کنید و خوب هم بزنید و با مقداری روغن در تابه سرخ کنید . املت را در ظرف مناسب قرار دهید و جعفری خرد شده را روی آن بریزید و سرو کنید.