‎‎برای پفیلای کچاپی اگه دیدین سس کمه میتونید تا پفیلا داغه کمی سس اضافه کنید و هم بزنید 

‎برای پفیلای کچاپی ممکنِ سس کمی ته بگیره ولی اگه مدام ذرت ها رو هم بزنید و قابلمه رو تکون بدین ذرتا باز میشن و به پفیلا تبدیل میشن و سس نمیسوزه 
‎ظرفتون حتما تفلن باشه

‎یه روش دیگه برای پفیلای کچاپی اینه که اول ذرتا رو داخل روغن داغ بریزید و تا به پفیلا تبدیل بشن و بعد تا داغه بهش سس اضافه کنید و سریع هم بزنید فقط خیلی سس اضافه نکنید که پفیلا ها نرم بشن

‎یه روش دیگه اینه که ذرتا تا باز شدن بهش پودر گوجه بزنید همراه با فلفل

‎برای پفیلای پنیری هم تا پفیلاها داغ هستن پنیر رو اضافه کنید و سریع هم بزنید تا پفیلای پنیری جذاب داشته باشین🤩🤌🏻(پنیر پارمسان یا پارمزان )