مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده= 250گرم
ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت= 200 گرم
گشنیز ساطوری‌شده= 150 گرم
پیازچه ساطوری شده= 100 گرم
آرد نان= یک قاشق غذاخوری
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه= به میزان لازم
تخم‌مرغ =دو عدد
طرز تهیه
گوشت چرخ‌کرده را با ذرت، گشنیز، پیازچه، نمک، فلفل، زردچوبه، تخم‌مرغ و آرد نان خوب مخلوط می‌کنیم تا مواد یک دست شوند.
روغن را روی حرارت کم، گذاشته و از مایه کتلت یک قاشق برداشته و در تابه می‌ریزیم (حرارت را متوسط می‌کنیم.)
بعد از این که دو طرف آن سرخ شد می‌توانیم کتلت را سرو کنیم.