مواد لازم
ی کلم برگ‌کوچیک یا متوسط
گوشت چرخ کرده دویست گرم
برنج یک لیوان
یک لیوان شیر و اب به میزان لازم برای پخت کلم برگ
میتونید لپه بزنید که کاملا پخته شده نصف لیوان‌
پیاز یک عدد
ادویه به میزان لازم
رب گوجه برلی سس دو قاشق غذاخوری
سبزی معطر دلمه(مرزه ترخون نعنا جعفری گشنیز شوید)
سر کلم برگ‌جدا کنید بعد بزارید داخل قابلمه داخل شکمشو شیر بریزید و بیرونشو اب بزارید خوب پخته بشه
تا کلم برگمون پخته میشه بریم مواد میانیشو درست کنیم
پیازارو نگینی میکنیم‌و تفت میدیم تا سبک بشه بعد گوشت با ادویه ی سر تفت میدیم در نهایت برنج نیم‌پز شده اگر لپه دارید لپه و بقبه مواد اضافه میکنیم شعله خاموش باشه بعد
برگهای کلم برگ‌بعد پخته شدن برگ‌برگ‌که شد و از حرارت افتاد انتهای ساقشو میزنیم و داخل دست یا فنجون یا پیاله بقچه میکنیم
در نهایت در ظرف مد نظر میچینیم و سسی که شامل دوقاشق رب و ادویه و کمی اب گذاشتید جا افتاد روی دلمه ها میریزیم‌
من ی ذره پیاز داغ هم‌روی دلمه ها ریختم
و گذاشتم‌دم بکشه
جاتون خالی 😍👌
ی نکته بعضیا ممکنه شیرین دوست داشته باشن‌میتونن داخل سس کمی شکر و سرکه بزنن من دلمرو نمکی دوست دارم
منبع: @basaligheha