مواد لازم
باقالی
برنج
نمک
مرغ
پیاز
فلفل دلمه
رب گوجه
زعفران
آب
ادویه مرغ:نمک.فلفل.زردچوبه
ادویه سس: نمک.فلفل.زردچوبه.پاپریکا.اویشن
ابتدا باقالی هارو جدا بپزید، کف روی باقالی رو بعد از جوش اومدن بگیرید وقتی پخت زیرش رو خاموش کنید.
به آب در حال جوش مقداری نمک اضافه کنید و برنج از قبل خیس خورده رو بریزید داخل آب جوش. دوسه دقیقه قبل از اینکه آبکش کنید باقالی ها رو هم بهش اضافه کنید و با برنج مخلوط کنید. آبکش کنید و شوید خشک رو اضافه کنید و اجازه بدید دم بکشه. روش کمی آب روغن بدید.
چند تا تکه مرغ رو به نمک و زردچوبه و فلفل آغشته کنید و توی روغن همه طرفشو سرخ کنید بعد از سرخ شدن از روغن خارج کنید بعد یک عدد پیاز رنده شده رو تفت بدید. فلفل دلمه خرد شده رو بهش اضافه کنید کمی تفت بدید رب گوجه و ادویه ها رو اضافه کنید و مخلوط کنید. مرغ هارو بهش اضافه کنید به همراه زعفران و با کمی آب بذارید بپزه.
در آخر برنج و مرغ رو داخل ظرف بکشید و نوش جان
منبع: salade.shik