شما با چند قلم مواد و با کمترین هزینه میتونین خودتون رو مهمون این باقلوای خوشگل و خوشمزه کنین پس دست بکار شین که این لذت رو از دست ندین
باقلوا سلطنتی
‏‎مواد لازم
‏‎روغن مایع یک چهارم فنجان
‏‎نمک کمی
‏‎بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
‏‎آب نصف فنجان
‏‎آرد یک و نیم فنجان
‏‎مواد شربت:
‏‎شکر یک لیوان
‏‎آب یک و یک چهارم لیوان
‏‎آب لیمو یک قاشق مرباخوری
‏‎برای روی باقلوا:
‏‎مخلوط کره و روغن مایع ۶۰ گرم
‏‎برای باز کردن خمیر نشاسته به مقدار لازم
‏‎طرز تهیه:
‏‎اول شربت رو درست میکنیم شکر و آب و لیمو رو مخلوط میکنیم میذاریم روی شعله وقتی شروع کرد به جوشیدن ۱۰ دقیقه وقت میدیم بعد خاموش میکنیم تا کامل خنک بشه.
آب و روغن مایع و نمک و بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط میکنیم و آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا یه خمیر نرم‌ولطیف به دست بیاریم. خمیر رو به ۶ قسمت تقسیم میکنیم و روی خمیرها رو با سلفون میپوشونیم و یک ساعت استراحت میدیم.
‏‎بعد از استراحت خمیرها رو دونه دونه به کمک نشاسته به قطر بیست سانت باز میکنیم و بینشون کمی نشاسته میپاشیم و روی هم قرار میدیم.
‏بعد هر شش خمیر رو یکجا باز میکنیم ولی اینبار خیلی نازک نمیکنیم که لایه ها به خورد هم نرن.
‏‎به کمک نی یا وردنه نازک رول میکنیم و وردنه رو در میاریم و از یک سمت اریب برش میزنیم از سمت برش خورده تو سینی فر میچینیم.
‏‎فقط قسمت برش خورده رو به زیر خمیر تا میزنیم که بعد پخت باز نشه روش مخلوط کره و روغن مایع میریزیم و میذاریم تو فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت( خودتون نسبت به حرارت فرتون چک کنین)
‏‎بعد از پخت پنج دقیقه منتظر میمونیم تا باقلوا ولرم بشه و بعد روش شربت خنک‌میریزیم و بعد از یک ساعت سرو میکنیم

منبع: somayeh.sanay