شما با چند قلم مواد و با کمترین هزینه میتونین خودتون رو مهمون این باقلوای خوشگل و خوشمزه کنین پس دست بکار شین که این لذت رو از دست ندین
باقلوا سلطنتی
مواد لازم
روغن مایع یک چهارم فنجان
نمک کمی
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
آب نصف فنجان
آرد یک و نیم فنجان
مواد شربت:
شکر یک لیوان
آب یک و یک چهارم لیوان
آب لیمو یک قاشق مرباخوری
برای روی باقلوا:
مخلوط کره و روغن مایع ۶۰ گرم
برای باز کردن خمیر نشاسته به مقدار لازم
طرز تهیه:
اول شربت رو درست میکنیم شکر و آب و لیمو رو مخلوط میکنیم میذاریم روی شعله وقتی شروع کرد به جوشیدن ۱۰ دقیقه وقت میدیم بعد خاموش میکنیم تا کامل خنک بشه.
آب و روغن مایع و نمک و بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط میکنیم و آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا یه خمیر نرمولطیف به دست بیاریم. خمیر رو به ۶ قسمت تقسیم میکنیم و روی خمیرها رو با سلفون میپوشونیم و یک ساعت استراحت میدیم.
بعد از استراحت خمیرها رو دونه دونه به کمک نشاسته به قطر بیست سانت باز میکنیم و بینشون کمی نشاسته میپاشیم و روی هم قرار میدیم.
بعد هر شش خمیر رو یکجا باز میکنیم ولی اینبار خیلی نازک نمیکنیم که لایه ها به خورد هم نرن.
به کمک نی یا وردنه نازک رول میکنیم و وردنه رو در میاریم و از یک سمت اریب برش میزنیم از سمت برش خورده تو سینی فر میچینیم.
فقط قسمت برش خورده رو به زیر خمیر تا میزنیم که بعد پخت باز نشه روش مخلوط کره و روغن مایع میریزیم و میذاریم تو فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت( خودتون نسبت به حرارت فرتون چک کنین)
بعد از پخت پنج دقیقه منتظر میمونیم تا باقلوا ولرم بشه و بعد روش شربت خنکمیریزیم و بعد از یک ساعت سرو میکنیم
منبع: somayeh.sanay