مواد لازم برای پنکیک
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نمک یک پنس
وانیل پودری ۱/۴ قاشق چایخوری
شیر ۳۵۰ میلی لیتر
آرد سفید ۱ لیوان ( سایز لیوان ۲۵۰ میلی لیتر است)
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
برای فیلینگ
پنیر کاتیج یا ماسکارپونه یا لبنه ۴۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۵۰ میلی لیتر
پودر قند ۷۰ الی ۱۰۰ گرم( اگر از پنیر کاتیج استفاده کردید ۱۰۰ گرم بزنید بهتره)
وانیل پودری ۱/۴ قاشق چایخوری
اسلایس موز و توت فرنگی به مقدار لازم
طرز تهیه
برای تهیه پنکیک تخم مرغ،شکر،وانیل رو بوسیله همزن دستی کمی مخلوط کرده تا تخم مرغ از لختگی بیرون بیاد.شیر رو اضافه کرده هم میزنیم.سپس آرد الک شده رو به همراه نمک اضافه کرده مجدد هم میزنیم.در پایان پودر کاکائو اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد یکدست بشه.درون یک ماهیتابه نسوز که کاملا داغ شده کمی از مواد رو ریخته و مطابق ویدئو میپزیم. برای تهیه فیلینگ پنیر رو به همراه خامه و پودرقند و وانیل بوسیله گوشتکوب برقی هم میزنیم و سپس با لیسک فولد میکنیم تا یکدست بشه( اگر پنیر ماسکارپونه یا لبنه استفاده کردید با همزن برقی هم بزنید).سپس از فیلینگ روی پنکیک خنک شده میریزیم و میوه ها رو چیده و رول میکنیم.رول رو بمدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال گذاشته و هنگام سرو برش میزنیم.نوش جان🌹
ترجمه از chefzahra.84