برگر بادمجان فقط با ۳ ماده بدون تخم مرغ، بدون آرد برای گیاه خواران
لوازم برای ۳ برگر:
بادمجان متوسط یک عدد
۲ قاشق غذاخوری پارمزان
۳ قاشق غذاخوری آرد سوخاری (یا بلغور جو دوسر)
نمک
چاشنی(اختیاری)
پنیر موزارلا
آمادهسازی:
🍆 بادمجون رو بشورید، انتهاش رو بردارید و برش بدید و بعد نگینی کنید. نمک بزنید و بذارید ۱۰ دقیقه بمونه.
بعد از گذشت زمان لازم، اون رو خیلی خوب فشار بدید و همه آب اضافیش رو بردارید.
سرخ کنید تا نرم بشه.
🍆 حالا همه مواد رو با هم ترکیب کنید و به صورت همبرگر شکل بدید و داخلش رو با پنیر پر کنید.
میتونید تو تابه (هر طرف حدود ۵ دقیقه)، یا در فر (با تهویه، ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه) یا در سرخ کن هوا (۱۹۰ درجه به مدت ۱۲ دقیقه) بپزید!
نوش جان
ویدئو از کانال اجاق گاز
محصولات بخش فروشگاه
۴,۵۰۰,۰۰۰ تومان
۸,۴۰۰,۰۰۰ تومان