امروز غذا بدون گوشته بگو چشم بزار رو‌چشمات 😁
برگر کینوا و لوبیا سیاه
مواد لازم
۱ ق غ روغن
۸۰۰ گرم لوبیا سیاه پخته شده
۱/۲ پیاز کوچک رنده شده
۲ عدد سیر رنده شده
۲ عدد فلفل دلمه‌ ای نگینی خرد شده
۱و ۱/۲ ق چ زیره
۱ ق چ پاپریکای دودی
۱/۲ ق چ فلفل قرمز
۱ ق چ پودر پیاز
۱ ق چ نمک
۱/۲ پیمانه کینوای پخته
۱/۲ پیمانه خرده نان پنکو یا ارد سوخاری
۱/۳ پیمانه گشنیز یا جعفری خرد شده
طرز تهیه
توی تابه پیاز و سیر رو روی حرارت متوسط به مدت ۱ دقیقه تفت بدید و سپس فلفل دلمه ای ها و ادویه ها رو اضافه کنید و بزارید فلفل ها کمی نرم بشن .
شعله رو خاموش کنید و لوبیا رو اضافه کنید و کمی لهشون کنید .
مرحله بعد خرده نان پنکو و کینوا رو اضافه کنید و همه مواد رو با هم هم بزنید .
کمی که خنک شد و توی یخچال به مدت ۲۰دقیقه بگذارید .
سبزی رو بهش اضافه کنید و به کف دستاتون روغن بمالید و به اندازه برگر توی سینی بچینید .
اگر دیدید انسجام مواد کمه، ریز ریز اب اضافه کنید .
توی روغن خیلی کم سرخشون کنید و هر طرف رو‌ ۲ دقیقه بگزارید برشته بشه و بعد نوش جان کنید .

منبع: cookingwithleyla