مواد لازم برای تهیه بستنی
 سرخ شده
 کورن فلکس: ۳ پیمانه
 بستنی وانیلی: ۴۵۰ گرم
 پودر نارگیل: یک پیمانه
 روغن مایع: ۲ پیمانه
 دارچین: یک قاشق چای خوری
 شیر: یک قاشق غذاخوری
 تخم مرغ:  ۲ عدد
شاید اگر برای اولین بار اسم بستنی سرخ‌ شده را شنیده باشید، کمی متعجب شوید و فکر کنید اشتباه متوجه شده‌اید اما باید بگویم اشتباهی در کار نیست . این دسر خوشمزه تابستانی دقیقا شبیه اسمش درست می‌شود، شما باید بستنی را سرخ کنید.
 
طرز تهیه
۱- در مرحله‌ اول هشت اسکوپ به صورت توپ از بستنی وانیلی در بیاورید. سپس اسکوپ های بستنی را در یک سینی بگذارید و سینی را به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید.
۲- در مرحله بعدی کورن فلکس را به همراه یک قاشق غذاخوری دارچین و یک پیمانه پودر نارگیل و یک قاشق غذاخوری شیر به خوبی مخلوط کنید.
۳-   تخم مرغ ها را بشکنید و سفیده آن ها را از زرده جدا کنید. سپس سفیده را در کاسه بریزید. در ادامه با استفاده از یک همزن سفیده تخم مرغ را آن‌قدر هم بزنید تا به خوبی کف کند.
۴-در ادامه سینی حاوی اسکوپ های بستنی را از یخچال خارج کنید. سپس آن ها را در ظرف حاوی کورن فلکس و دیگر مواد قرار دهید و آن را کاملا به مواد موجود در کاسه آغشته کنید تا دور تا دور آن را کورن فلکس بگیرد.دوباره اسکوپ های بستنی را به مدت ۳ ساعت دیگر در یخچال فریزر قرار دهید تا کاملا اسکوپ های بستنی سفت شود.
۵- روغن را در  قابلمه کوچکی بریزید، مقدار روغن باید به اندازه ای باشد که بستنی ها در روغن غوطه ور شود. سپس آن  را روی اجاق گاز قرار دهید تا به آرامی داغ شود.
۶-سپس اسکوپ های بستنی را یک به یک از یخچال خارج کنید و در قابلمه روغن بیندازید. بعد از این که رنگ آن ها طلایی شد، آن ها را از قابلمه خارج کنید.
۷-بعد از این که اسکوپ های بستنی را سرخ کردید. آن ها را در یک پارچه تمیز یا دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آن ها به خوبی خارج شود.
۸-می‌توانید بستنی سرخ شده را در کنار خامه، عسل، سس شکلاتی و دیگر طعم دهنده ها سرو کنید.