میکادو

مواد لازم:
۱-آرد گندم ۲۰۰ گرم
۲-آرد نخود چی ۱۰۰ گرم
۳-پودر قند ۱ پ
۴-روغن مایع ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
۵-کره ۱۰۰ گرم
۶-شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم
۷-نون ویفر ۸ عدد
۸-وانیل (سلیقه ای) ۱ پینچ

نکته:
۱- برای این که نون میکادو به مواد کاملا بچسبه و باز نشه ، روغن مایع و کره را به اندازه دقیق استفاده کنید. چون استفاده بیشتر روغن، باعث از بین رفتن انسجام بین لایه‌ها میشه.
۲- مواد بین لایه‌های میکادو را به صورت یکدست روی نون ها پخش و صاف کنید. لایه بین نون ها را خیلی ضخیم و پرملات نریزید تا موقع برش، ورقه‌ها از هم باز نشن.
۳-حتما به این نکته توجه کنید که یک طرف نون میکادو، شکل مربعی و طرف دیگش شکل لوزی داره. اگر لایه زیری رو مربعی گذاشتید، لایه رویی را لوزی بگذارید تا داخل هم فرو برن و استحکام لایه‌ها بیشتر شه.
۴-شیرینی میکادو ماندگاری بالایی داره، ولی حتما تو ظرف دربدار و یخچال نگهداری کنید.

از صفحه اکوفود