مواد لازم
۴ عدد یوفکای آماده
برای مواد میانی بورک
اسفناج ۵۰۰ گرم
پنیر فتا ۴۰۰ گرم
پودر فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
پرک فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
برای سس
شیر ۱ لیوان (۲۰۰ میلی لیتر)
روغن ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
طرز تهیه
اسفناجها رو بعد از شستن خورد کرده، با پنیر خورد شده و فلفل مخلوط میکنیم.مواد سس رو با هم مخلوط کرده و روی یوفکاها رو با قلم مو مرطوب میکنیم.مخلوط اسفناج و پنیر رو روی اونها ریخته و رول میکنیم.داخل ظرف نسوز مطابق ویدئو فرم داده و مابقی سس رو روی اونها میریزیم و در صورت دلخواه کمی کنجد میپاشیم.ظرف رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار میدیم تا زمانیکه روی بورک قهوه ای بشه.نوش جان🌹