بوریتو گوشت مکزیکی را به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید.

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
۲ عدد پیاز کوچک
۴ قاشق غذاخوری ذرت
۴ قاشق غذاخوری لوبیا مکزیکی یا لوبیا قرمز
۱ لیوان پوره گوجه فرنگی
۴ قاشق غذاخوری روغن
۱ قاشق چای خوری کامل پودر فلفل قرمز
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۱/۲ قاشق چایخوری زیره
۱/۴ قاشق چایخوری پودر گشنیز
نمک به مقدار لازم
▫️▫️▫️
مواد تشکیل دهنده سالاد:
۱ عدد گوجه فرنگی بزرگ
۳ شاخه پیازچه
۱ عدد جعفری
۱عدد فلفل سبز تند
۱ حبه سیر
۱قاشق غذاخوری آب لیمو
چند قطره روغن زیتون
نمک، فلفل
▫️▫️▫️
مواد دیگر
نون ترتیلا
کاهو
خامه ترش یا ماست
پنیر چدار رنده شده به اندازه کافی
طرز تهیه:
ابتدا روغنو در تابه گرم کنید. سپس پیاز خرد شده رو اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت بدین. گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و تفت بدین تا کاملا شه.
بعد نمک و ادویه هارو اضافه کنید. ذرت، لوبیا و پوره گوجه فرنگی رو اضافه کنید و با هم زدن چند دقیقه تفت بدین.
از طرف دیگر، برای سالاد، گوجه فرنگی، فلفل، پیاز و جعفری رو تا حد امکان خرد کنید. سیر رو روی آن رنده کنید و بقیه مواد رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
برگ کاهو رو هم ریز خرد کنید.
به خامه یا ماست کمی نمک و پودر سیر اضافه کنید و مخلوط کنید.
ابتدا روی نون ماست یا خامه رو بزنید مواد گوشتی رو روی نون بذارید و روی اون سالاد گوجه فرنگی، کاهو خرد شده و در آخر پنیر چدار بذارید. نون رو رول کنید. سپس نون رول شده رو داخل تابه با روغن بسیار کم سرخ کنید تا دو طرفش کمی قهوه ای شه.

created by:
@ikosun_kitchen

translated by:
@soude_home